FAQ

FAQ

Klik her hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål

Klik her hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål

Klik her hvis du ikke finder
svaret på dit spørgsmål

FAQ for job hunters

Hvad laver TechSupply?
TechSupply udlejer automatikfolk til projektering, dimensionering, programmering, installation og servicering af tekniske installationer, anlæg og maskiner. De fleste projekter udføres direkte hos vores kunder, men vi har også egne værksteder i Tåstrup, Roskilde, Børkop og Viborg.
Vores professionelle lejeløsninger tilgodeser virksomheders behov for fleksibel adgang til automatikfolk til projekter, tidsbegrænsede opgaver eller outsourcings.

Hvor ligger TechSupply?
Vi har hovedkontor og værksted i Roskilde og egne værksteder i Tåstrup, Børkop og Viborg. Langt de fleste af vores projekter udføres direkte hos vores kunder, men det sker også, at vi har opgaver som udføres på vores egne værksteder.

Hvad skal jeg kunne for at arbejde i TechSupply?
For at blive tekniker hos os kræves en uddannelse som automatiktekniker, elektriker, maskinmester eller lignende. Desuden at du brænder for automatik og trives med at arbejde med projektering, dimensionering, programmering, installation eller servicering af tekniske installationer, anlæg og maskiner.

Hvordan søger jeg job i TechSupply?
Se vores jobopslag på https://techsupply.dk/job/ eller kontakt os.

Kan jeg arbejde på freelance-basis i TechSupply?
Vi bruger både fastansatte og freelancere i sammensætningen af vores medarbejderstab. Du kan derfor selv bestemme, om du vil være fastansat eller arbejde på freelancebasis.

Hvem ejer TechSupply?
TechSupply ApS ejes af Ellegaard Components, Skarby Rustfrit og CVforum i fællesskab

Hvordan er det at arbejde i TechSupply?
Som tekniker hos os opnår du både tryghed i jobbet og en høj faglig udvikling gennem de skiftende kundeprojekter du tilknyttes. På sigte kan du desuden specialisere dig i det du mest brænder for eller blive teamleder. Du kører direkte ud til kundeprojekterne hjemmefra i hverdagen og aftaler selv med det team du er en del af, hvornår I møder ind.

Kan jeg selv vælge de kundeprojekter jeg arbejder med i TechSupply?
De kundeprojekter du som ansat eller freelancer tilknyttes, besluttes ud fra dine kvalifikationer og erfaringer samt den type af opgaver du trives med og er god til at udføre. Desuden også hvad vi har brug for på det pågældende tidspunkt.

Hvad er TechLab?
TechLab er vores gratis tilbud til dig som er ansat om udvikling og afprøvning af dine egne ideer på fritidsbasis på vores værksteder i hhv. Roskilde, Tåstrup, Børkop og Viborg. Vi kommer med værkstedsfaciliteterne, rådgivning og teknisk support. Vi kan desuden supportere omkring finansiering, når du evt. får behov for det.